Presidenti i Serbisë Vučić dhe bashkëshortja e tij, ish-presidenti Nikoliq dhe bashkëshortja e tij presin në aeroport presidentin Xi Jinping
2024-05-08 05:06:59


Në mbrëmjen e 7 majit, sipas kohës lokale, Presidenti i Kinës Xi Jinping dhe gruaja e tij Peng Liyuan mbërritën në Beograd me avion të posaçëm.

Presidenti serb Vučić dhe bashkëshortja e tij, ish-presidenti Nikolic dhe bashkëshortja e tij, kryeparlamentari Brnabiq, kryeministri Vucevic dhe të tjerë e pritën përzemërsisht në aeroport.