Xi Jinping arrin në Beograd dhe pritet përzemërsisht në aeroport nga Presidenti i Serbisë Vuçic dhe bashkëshortja e tij
2024-05-08 08:59:35

Në mbrëmjen e 7 majit, sipas kohës lokale, Presidenti i Kinës Xi Jinping dhe gruaja e tij Peng Liyuan mbërritën në Beograd me avion të posaçëm, për një vizitë shtetërore në Serbi.

Presidenti serb Vučić dhe bashkëshortja e tij, ish-presidenti Nikolic dhe bashkëshortja e tij, kryeparlamentari Brnabiq, kryeministri Vucevic dhe të tjerë e pritën përzemërsisht në aeroport.

Xinhua

Xinhua