Xi Jinping mbërrin në Tarbes
2024-05-07 18:17:18

Më 7 maj në mesditë, sipas orës lokale, Presidenti i Kinës Xi Jinping dhe bashkëshortja e tij Peng Liyuan mbërritën me avion të posaçëm në Tarbes të Francës, ku Presidenti i Francës Emmanuel Macron, bashkëshortja e tij Brigitte, dhe zyrtarët lokalë i pritën në aeroport. (Li Huailiang)