Presidenti Xi do të marrë pjesë në ceremoninë e mirëseardhjes organizuar nga Presidenti i Francës Macron
2024-05-06 21:02:19

Të hënën pasdite, sipas orës lokale, Presidenti i Kinës Xi Jinping, i cili po zhvillon një vizitë zyrtare në Francë, do të marrë pjesë në një ceremoni madhështore mirëseardhjeje, të organizuar në Paris nga Presidenti i Francës, Emmanuel Macron.

Aktualisht, Garda Republikane e Francës dhe njësitë ceremoniale të forcave tokësore, detare dhe ajrore, janë vendosur tashmë në vendin e ngjarjes.