Kina regjistron afro 8.47 milionë udhëtime hyrje-daljeje gjatë pushimeve të 1 Majit
2024-05-06 12:22:12

CFP

CFP

Organet e kontrollit kufitar në mbarë Kinën regjistruan afro 8.47 milionë udhëtime hyrëse dhe dalëse gjatë pushimeve pesëditore me rastin e 1 Majit, Ditës së Punëtorëve, që përfunduan të dielën. Kjo shifër shënon një rritje prej 35.1 për qind nga e njëjta periudhë e vitit të kaluar, tha të hënën Administrata Kombëtare e Imigracionit.

CFP

CFP

CFP

CFP