Mbi 460.000 vizitorë hynë në Hong Kong më 1 Maj
2024-05-03 11:46:17

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Më shumë se 460.000 udhëtarë mbërritën në Hong Kong të mërkurën, më 1 Maj.

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Shifrat nga Departamenti i Emigracionit i qeverisë së Rajonit të Posaçëm  Administrativ të Hong Kongut (HKSAR) treguan se nga 460.000 udhëtarë që hynë në Hong Kong përmes pikave të ndryshme të kontrollit, rreth 180.000 ishin nga Kina kontinentale, bën të ditur “Xinhua”.

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Autoritetet në Hong Kong kanë ofruar një sërë masash për të lehtësuar transportin dhe shërbime më të mira në pika piktoreske për të përballuar valën e turistëve gjatë ditëve të pushimit. (Elona)