Ekspozita e 21-të Guangzhou Auto: 59 makina bëjnë debutimin global
2023-11-20 18:00:43

Prodhuesit globalë të makinave në Ekspozitën e 21-të Ndërkombëtare të Automobilave në Guangzhou po vendosin vështrimin e tyre në tregun në zhvillim të automjeteve të reja të energjisë (NEV) të Kinës, njofton CGTN.  Ekspozita, e njohur gjithashtu si Guangzhou Auto Show, po mbahet në qytetin Guangzhou të provincës Guangdong të Kinës jugore nga 17 deri më 26 nëntor.

Një total prej 1,132 automjetesh janë të ekspozuara, duke përfshirë 59 debutime globale, 20 makina konceptuale dhe 469 NEV.  Sektori NEV pritet gjithashtu të përfitojë nga përmirësimi i lidhjeve Kinë-SHBA. (Fatosi)