Roboti zvarranik me trup të butë bën debutimin në ekspozitën e teknologjisë së lartë në Shenzhen
2023-11-20 18:24:24

Një robot zvarranik me trup të butë, i modeluar sipas një krokodili, i cili mund të kryejë operacione të ndryshme në mjedise komplekse mbi dhe nën ujë, ka bërë debutimin e tij në Panairin e 25-të të Hi-Tech të Kinës (CHTF) në qendrën e teknologjisë jugore të Kinës, Shenzhen, njofton CGTN.

Panairi, i cili zgjat nga e mërkura deri të dielën, mbulon një sipërfaqe prej rreth 500,000 metrash katrorë.

Në  kanë shfaqur produktet e tyre 4,925 ndërmarrje nga 105 vende dhe rajone, duke e bërë atë edicionin më të madh ndonjëherë.