Kinë, bien çmimet e mjeteve të prodhimit
2023-11-18 17:11:19

foto nga CFP

foto nga CFP

Të dhënat e zyrës së statistikave zbuluan se çmimi i mishit të derrit dhe i gazit natyror të lëngshëm u rrit përkatësisht me 0.7 për qind dhe 0.9 për qind në të njëjtën periudhë.

Këto shifra, të publikuara çdo 10 ditë, bazohen në një anketë të rreth 2,000 shitësve me shumicë dhe shpërndarësve në 31 rajone të nivelit provincial në të gjithë vendin. (Elona)