Video | Xi Jinping do të marrë pjesë në aktivitetet e APEK-ut
2023-11-17 04:49:35

Në mesditën 16 nëntorit sipas kohës vendore, presidenti kinez Xi Jinping do të dalë në fotografi bashkë me liderë të tjerë pjesëmarrës në takimin vjetor të APEK-ut dhe do të marrë pjesë në një dialog jo-formal dhe një drekë pune të shtruar me këtë rast.