Xi: Kina, e gatshme të ftojë 50 mijë të rinj amerikanë në pesë vitet e ardhshme për shkëmbime
2023-11-16 13:14:15

Studentë amerikanë në Kinë(Foto:VCG)

Studentë amerikanë në Kinë(Foto:VCG)

Foto:VCG

Foto:VCG

Presidenti kinez Xi Jinping u shpreh të mërkurën se pala kineze është e gatshme të ftojë 50 mijë të rinj amerikanë në Kinë për aktivitete shkëmbimi dhe programe studimore në pesë vitet e ardhshme, për të shtuar kontaktet midis dy popujve, sidomos ndërmjet të rinjve.

Ai i tha këto në një banket mirëseardhjeje në ShBA.