Xi dhe Biden shëtisin pas banketit në Filoli
2023-11-16 07:20:21

Pas një banketi të shtruar nga homologu amerikan Joe Biden në pasditen e së mërkurës, presidenti kinez Xi Jinping bëri një shëtitje me Bidenin në rezidencën Filoli në San-Francisko.