Përfundon Samiti Kinë-ShBA në San Françisko
2023-11-16 05:45:23

Në orën 13:35 sipas orës lokale të 15 nëntorit, përfundoi  takimi mes liderëve të Kinës dhe ShBA-së. Ky takim zgjati rreth 2 orë.