Rama: Buxheti 2024 mbështet 717 730 pensionistë
2023-11-16 11:03:22

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Buxheti 2024 do të mbështesë financiarisht 717 730 pensionistë nëpërmjet indeksimit dhe bonusit të pensioneve.

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Kryeministri Edi Rama bëri të ditur se një fond prej 250 milionë eurosh shkon për pensionistët në projektbuxhetin e vitit të ardhshëm, shkruan “ATSH”.

Pensioniste (Foto RTSH)

Pensioniste (Foto RTSH)

Më herët, kryeministri Rama ka deklaruar se Shqipëria ka një numër shumë të lartë pensionistësh në krahasim me numrin e punonjësve të shtetit dhe për këtë arsye edhe rritja e pensioneve është më e ngadaltë. (Elona)