Media të shumta raportojnë për Samitin Kinë-ShBA
2023-11-16 04:36:34

Në paraditen 15 nëntorit, shumë gazetarë nga media të ndryshme raportojnë rreth takimit të rëndësishëm midis krerëve të shtetit të Kinës dhe të ShBA-së në vilën Filoli të San Françiskos.