Miqtë e rinj dhe të vjetër mblidhen së bashku për të pritur ngrohtësisht presidentin Xi Jinping
2023-11-16 12:54:18

Në mbrëmjen e së mërkurës sipas kohës vendore, presidenti Xi Jinping mori pjesë në një banket mirëseardhjeje të organizuar bashkërisht nga grupet amerikane të miqësisë në San-Francisko. Përfaqësues nga të gjitha sferat e jetës në Shtetet e Bashkuara u mblodhën së bashku. Midis tyre kishte edhe shumë fytyra të njohura, si CEO dhe CTO i kompanisë “Space Exploration Technology” dhe CEO i "Tesla"-s, CEO i "Apple"-it dhe kryetari ekzekutiv i Grupit "Nike".