Xi do të marrë pjesë në banketin e mirëseardhjes të grupeve të miqësisë të ShBA-së dhe do të mbajë fjalim
2023-11-16 11:18:54

Në mbrëmjen e së mërkurës sipas kohës vendore, presidenti kinez Xi Jinping do të marrë pjesë në një banket mirëseardhjeje të organizuar bashkërisht nga grupet amerikane të miqësisë në San-Francisko të ShBA-së dhe do të mbajë një fjalim.