Dhoma e Përfaqësuesve miraton një buxhet afatshkurtër për të shmangur mbylljen e pjesshme të qeverisë
2023-11-15 17:05:01

Foto nga VCG

Me 336 vota pro dhe 95 kundër, Dhoma e Përfaqësuesve miratoi të martën një plan për të shmangur një mbyllje të pjesshme të qeverisë të shtunën, duke shtyrë debatin mbi çështjet e debatueshme buxhetore deri në fillim të vitit 2024. 

Buxheti aktual për të gjitha agjencitë qeveritare skadon në mesnatën e së premtes, duke detyruar Kongresin dhe Shtëpinë e Bardhë të arrijnë një marrëveshje për një buxhet afatshkurtër për të mbajtur qeverinë të hapur.