Sektori i ofrimit ekspres të Kinës regjistron zgjerim në tetor
2023-11-13 15:30:31

Foto nga VCG

Sektori i korrierëve të Kinës pa një zgjerim në tetor, sipas një indeksi mujor të industrisë, njofton Xinhua.

Zyra Shtetërore e Postës tha se indeksi mujor i zhvillimit të dërgesave ekspres arriti në 383.5 në tetor, me një rritje prej 7.1 për qind nga viti në vit.

Nën-indeksi për cilësinë e shërbimit u rrit 1.7 për qind nga një vit më parë, nën-indeksi për shkallën e zhvillimit u rrit me 14.4 për qind nga viti në vit dhe nën-indeksi për kapacitetin e zhvillimit u rrit me 9.1 për qind nga viti në vit. Zgjerimi i shpejtë i dërgesave ekspres në tetor ka hedhur një themel të fortë për sezonin e pikut të sektorit dhe ka ofruar baza të forta për rritjen e qëndrueshme ekonomike të vendit, tha  Zyra.

Indeksi është përpiluar bazuar në të dhënat nga firmat kryesore të logjistikës që operojnë shërbimet e ofrimit. Ai pasqyron aktivitetet dhe tendencat e përgjithshme të biznesit në sektorin e korrierëve në vend. (Fatosi)