Kina do të përshpejtojë paraqitjen e versioneve kombëtare dhe të zonës pilot të tregtisë së lirë
2023-11-12 11:45:46

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Kina do të përshpejtojë paraqitjen e versioneve kombëtare dhe të zonës pilot të tregtisë së lirë të listave negative për tregtinë ndërkufitare të shërbimeve për të nxitur hapjen, bëri të ditur Ministria e Tregtisë, citon “Xinhua”. 

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Listat negative për aksesin e investimeve të huaja janë reduktuar me më shumë se 80 për qind që nga viti 2013, kur qasja e listës negative u miratua për herë të parë në zonën pilot inauguruese të tregtisë së lirë në Shangai.

Foto nga VCG

Foto nga VCG