Panairi ndërkombëtar i tregtisë bujqësore në Kinë tërheq mbi 30.000 blerës
2023-11-11 16:05:12

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Panairi i 20-të Ndërkombëtar i Tregtisë Bujqësore të Kinës nisi të enjten në Qingdao, në provincën Shandong të Kinës lindore, duke tërhequr më shumë se 30,000 blerës nga brenda dhe jashtë vendit, bën të ditur “Xinhua”.

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Me 11 zona ekspozimi që arrijnë në 120,000 metra katrorë, në panair u ekspozuan mbi 20,000 lloje të produkteve bujqësore, të sjella nga 3,000 ndërmarrje. Produktet përfshijnë drithë dhe vaj, fruta dhe perime, bagëti dhe shpendë, produkte ujore dhe enët e parafabrikuara, ndër të tjera. Zona e ekspozitës ndërkombëtare tërhoqi ndërmarrje nga 18 vende dhe rajone, duke përfshirë Sri Lankën, Kirgistanin, Uzbekistanin, Iranin, Rusinë dhe Ugandën, të gjitha duke kërkuar partnerë bashkëpunimi.

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Gjatë panairit katërditor prezantohen 425 marka së bashku me më shumë se 30 fushata promovuese. (Irma)