Kina dhe ShBA-ja përfundojnë bisedimet mbi ndryshimet klimatike në Kaliforni
2023-11-09 20:20:07

Bisedimet për ndryshimet klimatike midis Kinës dhe ShBA-së, të drejtuara nga i dërguari i posaçëm i Kinës për ndryshimet klimatike Xie Zhenhua dhe i dërguari i posaçëm presidencial i ShBA-së për klimën, John Kerry, përfunduan të mërkurën në Kaliforni.

Sipas një deklarate të publikuar të enjten nga Ministria e Ekologjisë dhe Mjedisit e Kinës, bisedimet arritën rezultate pozitive.(Zhang Yan/Eda)