Li Qiang uron Robert Beugre Mambe për zgjedhjen kryeministër të Cote d'Ivoire
2023-11-08 17:32:33

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të martën, kryeministri kinez Li Qiang i dërgoi mesazh homologut të tij të Cote d'Ivoire Robert Beugre Mambe për të uruar zgjedhjen e tij kryeministër.

Li Qiang u shpreh se Kina i kushton shumë rëndësi zhvillimit të marrëdhënieve me Cote d'Ivoire dhe dëshiron të nxitë bashkëpunimin miqësor dypalësh që të ketë rezultate të reja. (Fani)