Kina shpall fituesit kryesorë të çmimeve të gazetarisë
2023-11-07 11:13:17

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Shoqata e Gazetarëve Pankinezë (ACJA) shpalli të hënën fituesit e çmimit të 33-të të gazetarisë në Kinë, një nga çmimet më prestigjioze të gazetarisë në vend, njofton “Xinhua”.

Çmimi i gazetarisë në Kinë i këtij viti njohu 377 lajme nga media në mbarë vendin.

Punimet e vlerësuara mbuluan tema, duke përfshirë Kongresin e 20-të Kombëtar të Partisë Komuniste të Kinës, modernizimin kinez, rigjallërimin rural dhe çështjet që kanë të bëjnë me jetesën e njerëzve.

Një ceremoni çmimesh do të mbahet së shpejti nga ACJA-ja për të nderuar fituesit. (Fatosi)