Anija e parë e madhe e lundrimit në Kinë e prodhuar në vend dorëzohet në Shangai
2023-11-06 16:51:16

Foto nga CFP

Foto nga CFP

“Adora Magic City”, anija e parë e madhe e lundrimit e ndërtuar në Kinë, është dorëzuar në Shangai, njofton “CGTN”.

Anija, me përmasa 323.6 metra në gjatësi dhe 37.2 metra në gjerësi, mund të strehojë 5246 pasagjerë.

I cilësuar si një qytet modern që lundron në det, anija turistike “Adora Magic City”, do të nisë lundrimet operimet prej 1 janarit 2024. (Fatosi)