Botohet libri i shtjellimeve të presidentit Xi Jinping mbi modernizimin kinez
2023-11-06 16:06:21

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Një përmbledhje e fragmenteve nga shtjellimet e presidentit kinez Xi Jinping, Sekretar i Përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës mbi modernizimin kinez është botuar nga “Central Party Literature Press”.

I përpiluar nga Instituti i Historisë dhe Letërsisë së Partisë në Komitetin Qendror të PKK-së, libri përfshin 522 pasazhe përkatëse në shtatë tema, të shkëputura nga mbi 220 vepra të rëndësishme të folura dhe të shkruara të presidentit Xi, midis 15 nëntorit 2012 dhe 18 tetorit 2023. Disa prej tyre bëhen publike për herë të parë.