Mundësitë e Kinës ndahen me të gjithë botën
2023-11-05 15:51:56

foto/CMG

foto/CMG

"Kina do të jetë gjithmonë një mundësi e rëndësishme për zhvillimin botëror, do të promovojë me vendosmëri hapjen e nivelit të lartë dhe do të vazhdojë të promovojë globalizimin ekonomik në një drejtim më të hapur, gjithëpërfshirës, universalisht të dobishëm, të balancuar dhe të favorshëm".