Rregullatori i Letrave me Vlerë në Kinë mendon për reforma për të inkurajuar kapitalin afatmesëm dhe afatgjatë
2023-11-05 14:19:20

foto/VCG

foto/VCG

Rregullatori kinez i Letrave me Vlerë njoftoi se janë planifikuar reforma për investimet e tregut të kapitalit për të inkurajuar kapitalin afatmesëm dhe afatgjatë, shkruan “Xinhua”. 

Reformat do të jenë në përputhje me qëllimin për të promovuar kapitalin afatgjatë për tregun financiar, u bë e ditur në konferencën e punës qendrore financiare të përfunduar së fundmi, raportoi “China Securities Journal”.

foto/VCG

foto/VCG

foto/VCG

foto/VCG

Reformat do të hartohen për të promovuar ndërveprimin e shëndetshëm midis tregut të kapitalit dhe kapitalit afatmesëm dhe afatgjatë, të tilla si fondet e sigurimeve shoqërore, fondet bazë të sigurimit të pensioneve, fondet e pensionit dhe fondet e sigurimeve, bëri të ditur Komisioni Rregullativ i Letrave me Vlerë në Kinë.