Kryeministri kinez do të marrë pjesë dhe do të mbajë fjalim në ceremoninë e hapjes së Ekspozitës së Importit
2023-11-03 17:58:39

Foto nga VCG

Kryeministri kinez Li Qiang do të marrë pjesë në ceremoninë e hapjes së Ekspozitës së gjashtë Ndërkombëtare të Importit të Kinës dhe Forumit Ekonomik Ndërkombëtar Hongqiao në Shangai të dielën dhe do të mbajë një fjalim kryesor, tha të premten një zëdhënës i Ministrisë së Tregtisë. (Çang Çuo)