Indeksi i çmimeve të logjistikës rrugore të Kinës shënoi rënie
2023-11-01 19:30:10

CFP

CFP

Indeksi i çmimeve të logjistikës rrugore të Kinës ra në javën nga 23 në 27 tetor, treguan të dhënat e industrisë. Indeksi arriti në 1,037.84 pikë gjatë kësaj periudhe, duke rënë 1.25 për qind nga një javë më parë, sipas një sondazhi të kryer bashkërisht nga Federata Kineze e Logjistikës dhe Blerjeve dhe Grupi i Logjistikës Guangdong Lin'an.

Nënindeksi për çmimet e logjistikës së ngarkesave të plota të kamionëve, i cili mat kryesisht mallrat me shumicë dhe transportin rajonal, ra 1.24 për qind, bën të ditur “Xinhua”.

Kërkesa për logjistikën rrugore pati një rritje më të ngadaltë në këtë periudhë, ndërsa oferta raportoi një rritje të butë, sipas sondazhit.

Indeksi ka të ngjarë të shohë një rritje të lehtë mes luhatjeve në të ardhmen e afërt. (Elona)

CFP

CFP