Kina krijon zonën e parë të tregtisë së lirë në zonën kufitare veriperëndimore
2023-11-01 19:22:33

Foto nga VCG

Kina krijoi Zonën Pilot të Tregtisë së Lirë të Xinjiang-ut të mërkurën, e cila shënon zonën e 22-të pilot të tregtisë së lirë dhe të parën në zonën kufitare veriperëndimore të vendit. (Çang Çuo)