Lirojnë ushtaren e kapur nga Hamasi
2023-10-31 20:00:54

Foto nga VCG

Ushtria izraelite tha se një ushtare e kapur gjatë sulmit brutal të Hamasit më 7 tetor, u shpëtua në Gazë. Ky është rasti i parë i shpëtimit që kur filloi lufta një javë më parë. Zyrtarët ushtarakë nuk dhanë shumë detaje, por njoftuan nëpërmjet një deklarate se ushtarja Ori Megidish ishte mirë dhe se ishte takuar me familjen e saj.