CMG-ja dhe Komiteti Olimpik Ndërkombëtar nënshkruan një memorandum bashkëpunimi
2023-10-28 14:03:28

CMG

CMG

Më 27 nëntor, drejtori i përgjithshëm i Grupit Mediatik të Kinës Shen Haixiong dhe kryetari i Komitetit Olimpik Thomas Bach nënshkruan në Zvicër një memorandum bashkëpunimi, për të thelluar më tej bashkëpunimin në transmetimin e sporteve olimpike, përhapjen e kulturës olimpike dhe fusha të tjera.

Gjatë bisedimeve me Thomas Bach, Shen Haixiong tha se vitin tjetër, GMG-ja do të dërgojë në Paris një ekip profesionist transmetimi në shkallë të gjerë për Lojërat Olimpike 2024.

Thomas Bach falënderoi lart mbështetjen e fortë të CMG-së për Komitetin Olimpik Ndërkombëtar. Ai vlerësoi shumë edhe organizimin e suksesshëm të Lojërave Aziatike në Hangzhou, si dhe ceremoninë e shkëlqyer të hapjes së këtij evenimenti. (Xu Guang)

 (Xu Guang)

CMG

CMG