OKB-ja: Dërgimi i furnizimeve humanitare në Gazë, "shumë i rëndësishëm"
2023-10-27 23:08:19

Përshkallëzimi i konfliktit ndërmjet Palestinës dhe Izraelit ka çuar në një krizë humanitare tragjike në Gazë. Në këtë intervistë ekskluzive me Wang Guan të CGTN-it, nënsekretarja e përgjithshme e OKB-së për strategjinë, politikën dhe përputhjen  e menaxhimit Catherine Pollard vë në dukje se e gjithë energjia tani është drejtuar drejt thirrjes për paqe dhe dhënies së ndihmës. Ajo vlerëson stafin "trim dhe guximtar" që vazhdon të sjellë furnizime humanitare në Gazë, gjë që sipas saj është shumë e rëndësishme tani.