Xi kryeson mbledhjen mbi nxitjen e arritjeve të reja në rigjallërimin e plotë të Kinës Verilindore
2023-10-27 22:55:13

foto nga CFP

foto nga CFP

Xi Jinping, sekretari i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës (PKK), kryesoi të premten një mbledhje të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së.

Në mbledhje u shqyrtua një udhëzues mbi politikat dhe masat për të nxitur arritjet e reja në rigjallërimin e plotë të Kinës Verilindore në epokën e re.