Kina dhe Franca do të zhvillojnë dialogun strategjik
2023-10-27 22:53:35

foto nga CFP

foto nga CFP

Me ftesën e drejtorit të Zyrës së Punëve të Jashtme të KQ të PKK-së, Wang Yi, këshilltari i Punëve të Jashtme i presidentit francez Emmanuel Bonne do të vijë në Kinë për zhvillimin e dialogut strategjik Kinë-Francë, më 29 dhe 30 tetor. Lajmin e bëri të ditur të premten zëdhënësja e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kinës Mao Ning.