Sulm masiv me armë në shtetin Maine
2023-10-26 16:26:07

Foto nga VCG

Të paktën 22 persona u vranë dhe disa dhjetëra të tjerë u plagosën të mërkurën në të shtëna masive me armë në qytetin Lewiston të shtetit Maine.