⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Kina përuron Zyrën Kombëtare të të Dhënave
2023-10-25 21:19:51

foto nga CFP

foto nga CFP

Zyra Kombëtare e të Dhënave e Kinës u përurua të mërkurën.

Zyra, e administruar nga Komisioni Kombëtar i Zhvilimit dhe i Reformës, përgjigjet për nxitjen e zhvillimit të institucioneve themelore të lidhura me të dhënat, për bashkërendimin e integrimit, ndarjes, zhvillimit e përdorimit të burimeve të të dhënave dhe për çuarjen përpara të planifikimit e ndërtimit të Kinës Digjitale, të ekonomisë digjitale e të shoqërisë digjitale. (Wang Lei/ Artan)