CMG-ja dhe AFP-ja fillojnë raundin e ri të bashkëpunimit
2023-10-25 21:37:46

Kryetari i Grupit Mediatik të Kinës (CMG) Shen Haixiong dhe drejtori i agjencisë franceze të lajmeve AFP Fabrice Fries, në emër të institucioneve të tyre, nënshkruan të mërkurën marrëveshjen e bashkëpunimit.

Sipas dokumentit, duke shfrytëzuar Olimpiadën e Parisit, të dyja palët do të zgjerojnë fushat e bashkëpunimit, si mediat e reja e inteligjenca artificiale. (Wang Lei/ Artan)

foto nga