Xi uron për 70-vjetorin e Federatës Mbarëkineze të Industrisë dhe të Tregtisë
2023-10-24 22:09:07

 

Reparti i një fabrike private në Zhangzhou të Kinës Juglindore/ Xinhua

Presidenti i Kinës Xi Jinping theksoi të martën mbledhjen e individëve të sektorit privat më ngushtë rreth Partisë dhe hapjen e faqes së re të punës të federatave të industrisë dhe të tregtisë.

 Xi i tha këto në një mesazh urimi për Federatën Mbarëkineze të Industrisë dhe të Tregtisë me rastin e 70-vjetorit të themelimit. (Wang Lei/ Artan)