Shoqata e Transportit Ajror të Kinës do të presë konferencën e aviacionit
2023-10-24 14:43:15

Foto nga VCG

Shoqata e Transportit Ajror të Kinës (CATA) do të presë konferencën e saj të parë të aviacionit nga 3-5 nëntor në Pekin, njofton “Xinhua”.

Ngjarja synon të lehtësojë shkëmbimet ndërmjet funksionimit të sigurt në sektorin e aviacionit civil, shërbimet e aviacionit, normalitetin e fluturimeve, gjelbërimin dhe karbonin e ulët, si dhe zhvillimin e zgjuar, për të nxitur zhvillimin me cilësi të lartë të aviacionit civil.

Kjo konferencë përbëhet nga tre segmente, përkatësisht ceremonia e hapjes, forumet dhe një ekspozitë, thuhet në deklaratë.

“Ekspozita do të shfaqë koncepte, shërbime, produkte, teknologji dhe modele të reja biznesi në këtë sektor”, tha Ren Yingli, nënkryetar i CATA, një organizatë jofitimprurëse.

Në ekspozitë do të marrin pjesë më shumë se 150 institucione, universitete, si dhe ndërmarrje nga brenda dhe jashtë vendit.  (Fatosi)