Përplasje në universitetet amerikane për luftën Izrael-Hamas
2023-10-23 16:29:28

Foto nga VCG

Në Nju Jork, tensionet mbi luftën Izrael-Hamas po ngjallin debate në universitete, duke vënë në pikëpyetje idenë e universiteteve si mjedise për shkëmbimin e lirë të mendimeve të ndryshme.

Në Universitetin e Kolumbias u mbajtën protesta pro Izraelit dhe pro palestinezëve.