⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠CMG-ja dhe LFP-ja nënshkruajnë dokumentin e bashkëpunimit në futboll
2023-10-23 21:36:39

foto nga

foto nga CMG

Grupi Mediatik i Kinës (CMG) dhe Lidhja e Futbollit Profesionist e Francës (LFP) nënshkruan të hënën në Paris memorandumin e mirëkuptimit për bashkëpunim në organizimin e veprimtarive futbollistike, nxitjen e shkëmbimeve në këtë fushë dhe promovimin e zhvillimit të futbollit të të rinjve. 

Kryetari i CMG-së Shen Haixiong dhe kryetari i LFP-së Vincent Labrune nënshkruan dokumentin në emër të palëve përkatëse. (Wang Lei/ Artan)