Huang Xiaolian dhe Sun Gang shërbyen si flamurtarë të delegacionit sportiv kinez në ceremoninë e hapjes së Lojërave të 4-ta Para Aziatike në Hangzhou
2023-10-21 12:36:30

Foto nga VCG

Delegacioni Sportiv Kinez i Lojërave të 4-ta Para Aziatike në Hangzhou njoftoi të shtunën se bartësit e flamurit të Delegacionit Sportiv Kinez në ceremoninë hapëse do të jenë basketbollistja me karrige me rrota Huang Xiaolian dhe skermisti me karrige me rrota Sun Gang. (Çang Çuo)