Lirimi i dy amerikaneve që ishin marrë peng nga Hamasi
2023-10-21 15:33:20

Foto nga VCG

Shtetet e Bashkuara kanë siguruar lirimin e dy amerikaneve të marra peng nga grupi islamik palestinez Hamas gjatë një sulmi ndaj Izraelit më 7 tetor, tha presidenti Joe Biden me anë të një deklarate të premten.

Më herët Izraeli i identifikoi ato si Judith dhe Natalie Raanan, nënë e bijë.