Komunitetet hebraike dhe myslimane në SHBA, në gjendje gatishmërie
2023-10-20 16:58:18

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Komunitetet myslimane dhe hebraike në SHBA janë në gjendje gatishmërie, për shkak të shqetësimeve për acarime ose sulme të mundshme në lidhje me konfliktin Izrael-Hamas. Siç njofton korrespondentja e Zërit të Amerikës Veronica Balderas Iglesias, anëtarë të këtyre komuniteteve dhe të tjerë po bëjnë thirrje për zbutjen e tensioneve.

Që nga fillimi i luftës mes Izraelit dhe Hamasit, komunitetet myslimane dhe hebraike në SHBA janë në gjendje gatishmërie të lartë, pasi druhen se mund të vihen në shënjestër.