Xi do të mbajë fjalim në ceremoninë e hapjes së Forumit të 3-të për Bashkëpunimin Ndërkombëtar "Një brez, një rrugë"
2023-10-17 12:00:21

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Presidenti kinez Xi Jinping do të marrë pjesë në ceremoninë e hapjes së Forumit të 3-të për Bashkëpunimin Ndërkombëtar "Një brez, një rrugë", që do të zhvillohet të mërkurën në Pekin, dhe do të mbajë një fjalim në të.

Fjalimi i presidentit Xi Jinping do të transmetohet drejtpërdrejt nga Grupi Mediatik i Kinës (CMG) e "Xinhuanet". (Fani)