SHBA, organet e rendit shtojnë masat e sigurisë mes protestave
2023-10-14 16:02:34

Foto nga VCG

Agjencitë amerikane të zbatimit të ligjit i shtuan masat e sigurisë të premten për të mbrojtur komunitetet hebraike dhe myslimane mes protestave globale lidhur me konfliktin izraelito-palestinez, ndërsa mijëra demonstrues pro-palestinezë mbushën rrugët e qytetit të Nju Jorkut.