Republikanët kandidojnë Steve Scalise-n për kryetar të Dhomës së Përfaqësuesve
2023-10-12 21:33:45

foto nga CFP

foto nga CFP

Republikanët e Dhomës së Përfaqësuesve të ShBA-së kandiduan të mërkurën udhëheqësin e shumicës Steve Scalise si kryetar, në një votim që u zhvillua me dyer të mbyllura dhe në sfondin e mosmarrëveshjeve të thella. Kjo sheshon rrugën për votimin e Dhomës së Përfaqësuesve për të zgjedhur një kryetar të ri, pas largimit historik të Kevin McCarthy-t javën e kaluar. (Wang Lei/ Artan)