Xi inspekton Jingdezhen dhe Shangrao në provincën Jiangxi të Kinës Lindore
2023-10-12 21:27:23

foto nga CGTN

Xi Jinping, sekretari i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës, inspektoi qytetet Jingdezhen dhe Shangrao në provincën Jiangxi të Kinës Lindore.

Xi vizitoi një zonë historike-kulturore dhe Korporatën Industriale të Avionëve "Changhe" AVIC në Jingdezhen, si edhe një fshat në kontenë Wuyuan në Shangrao.  Ai mësoi rreth ruajtjes dhe trashëgimisë së kulturës së qeramikës, risive teknologjike, mbrojtjes ekologjike të parkut ligatinor dhe rigjallërimit rural. (Artan)foto nga Xinhua